13 mars 2014

Oslo garn-shop-hopping - del 1

Siden vi er på besøk hos minstemanns besteforeldre i Asker, tok vi en tur inn til Oslo sentrum for å sjekke ut diverse rykteomspunne garnbutikker. Første stopp var butikken til Pickles, som ligger i Markveien på Grünerløkka. Hyller fra gulv til tak med garn i de vakreste farger.


Mange av modellene fra bloggen hang på rekke og rad, så man kunne få et inntrykk av hvordan garnet er når det blir strikket, og hvordan oppskriftene (egentlig) skal se ut.


Det var en drøm å gå rundt og se på de fine fargene og drømme om nye prosjekter. Men planen var at vi bare skulle innom for å se, så derfor ble det ingen garnhamstring denne gangen. Men jeg fikk absolutt lyst til å dra dit igjen en annen gang, når jeg ikke har så mange prosjekter på gang allerede. 


7 kommentarer:

 1. Man blir jo glad bare av å se på disse herlige fargene!

  SvarSlett
 2. Jeg får snart noe deilig merino x fine derifra, gleder meg:D De er flinke til å friste:D

  SvarSlett
 3. Jeg har nylig vært på en lignende tur, med base Lillestrøm. Flere flotte butikker der også. Inne i selve Oslo er jeg lite kjent, men butikken til Pickles skulle jeg gjerne vært innom.....
  Også er jeg så heldig å ha en mann som er ganske tålmodig "posebærer"!

  SvarSlett
 4. Å, den butikken hadde vært gøy å besøke, hvis jeg noen gang kommer meg til Oslo skal jeg jammen lete opp den… ha en god helg og Happy Knitting!

  SvarSlett
 5. Så herlig å se bilder fra Pickles! Jeg har stor sans for mønsterene deres og disse garnnøstene skriker jo etter å bli med hjem :-)

  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 6. Så masse deilig garn! Fristende godtebutikk! :)

  SvarSlett