15 september 2015

Rillejakke med hulsnoninger

Jeg er akkurat ferdig med denne lille, myke saken fra Babystrik på pinde 3, av Lene Holme Samsøe. Det heftet inneholder så mange fine oppskrifter at det nesten er vanskelig å bestemme seg for hvor man skal begynne. Jeg forelsket meg i en sart rosafarge i garnbutikken, og måtte bare strikke noe litt "jentete".


Oppskriften heter rillejakke med hulsnoninger. Denne er strikket i str. 0-3 mnd, og jeg har brukt akkurat 100 g Drops Baby Alpakka Silk. Siden det er den aller minste størrelsen tok det ikke så lang tid å strikke den, men faktum er at rille strikking er og blir kjedelig. Men resultatet blir herlig mykt og godt.

Nå gjenstår det bare å se om vi får bruk for den selv, eller om den ender opp som gave til en av de mange høstbabyene som kommer i år :)***

9 kommentarer:

 1. Nydelig liten jakke ei prinsesse verdig! Mye fint i det heftet!

  Fortsatt god tirsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke med noen søte knapper :)

  SvarSlett
 3. Den var i allefall nydelig, knappene var fine !

  SvarSlett
 4. Jeg er så glad i rillejakke på de små. Kjempefin.

  SvarSlett
 5. Å denne er så fin men enig, gørr kjedelig å strikke! Kanskje dette må bli neste ønske fra mormoren ;) takk for påmindelsen om denne :)

  SvarSlett
 6. I strikkeklubben vår går denne jakken under navnet "evighetsprosjektet", for som du sier, rillestrikk er kjedelig og tar lang tid. Jeg har nettopp lagt opp til en slik jakke til treåringen. Spent på når/om den blir ferdig :-) Men til uka skal vi på ferie og jeg satser på at det kan bli litt strikking om kveldene da. Nydelig farge på garnet du har valgt!

  SvarSlett
 7. Helt nydelig! Jeg har strikket flere guttevarianter av denne, men håper å få strikket en jenteversjon etterhvert også;)

  SvarSlett
 8. Supersøt♡ Rillejakker er veldig kjedelige å strikke, men sååå fine og deilige:)

  SvarSlett