04 juni 2013

Den vi venter på...

Mine prosjekter har absolutt ikke båret preg av at jeg ikke selv har barn. Men stort sett alt jeg har laget har med stor glede blitt distribuert blandt nevøer, nieser og venners barn. Men nå har jeg absolutt en helt spesiell å strikke til, en som vi ikke får møte før i oktober! Og derfor har det vært litt stille her en god stund.. 

Jeg trodde jeg bare skulle i gang med å strikke alt mulig fint, og bygge opp et lager med jakker, busker, tepper, luer og sokker i lange baner. Det viste seg desverre at det ikke bare var lukten av kaffe som lokket frem kvalmen de første par månedene - desverre også lukten av ullgarn, og synet av strikkepinner... Så alt som minnet om strikking og hekling ble pakket bort, og bloggen har jeg ikke sjenket en tanke på veldig lenge. 

Men nå er formen heldigvis tilbake på topp, sommeren står for døren, og jeg er klar til nye prosjekter. Nyeste innkjøp er Babystrik på pinde 3, og jeg gleder meg til å prøve de forskjellige oppskriftene!***

4 kommentarer:

 1. Gratulerer! Så koselig! Jeg skal også få en liten i oktober. Selv om jeg ikke var så veldig kvalm, ble det lite strikking på meg også de første månedene. Men er nå kommet sterkt tilbake :-) Lykke til! :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer :)
  Nydelig strikketøy du holder på med!

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Og det heftet har masse fint!

  SvarSlett