08 januar 2014

Symbiose og godt nyttår!

Først av alt - Godt nyttår der ute!!

Jeg har tatt et stooort skritt inn i det nye året, og bestemt meg for at årets første prosjekt skal være noe til meg selv. Noe stort noe - som sannsynligvis ikke vil bli ferdig til bruk i denne sesongen (men med litt hell og en smule utholdenhet - kanskje til neste sesong - eller den etter...) Vi får se..

Anyways! Prosjektet er jeg litt spent på. Jeg har nemlig valgt å slå sammen to oppskrifter. Jeg tar det beste fra begge oppskrifter, selvfølgelig, slår dem sammen, og vips - en fin Marius jakke med rund sal er på pinnene!

Tror vi på det? Jada, hvorfor følge bare én oppskrift når man først skal begi seg ut på et kjempe-prosjekt med garn til et halvt tusen kroner? Jeg mener -  når man kan gjøre det bare LITT vanskeligere for seg selv med en ekstra risiko for totalt fiasko? Man trenger jo litt spenning i hverdagen ;)

Her er ihvertfall utgangspunktet til mitt eget symbiose-prosjekt. Hvis det er noen derute som har erfaring med lignende risiko-prosjekter, så send gjerne tips og triks min vei!

Bildene er fra Sandnesgarn.no


Fortsatt god onsdag!

5 kommentarer:

 1. Ser du skal strikke en mariusjakke med rund sal, du vet det sikkert fra før men sandnesgarn har en oppskrift på sånn jakke i heftet Tema 35 Norske ikoner :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk for tipset! Jeg vet at de har det, men jeg tror det er strikket i litt tynnere garn, og jeg vil gjerne ha en litt tjukk vinterulljakke :)

   Slett
  2. Ja, i oppskriften er det brukt sisu :)

   Slett
 2. Har akkurat strikket meg en selv og strikker nå en til min eldste datter! Lykke til!

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som et fint symbioseprosjekt! Jeg ville tatt utgangspunktet i genseren + 6 ensfargede klippemasker i midten. Siden du tar utgangspunkt i et mønster som allerede passer, vil jo mønsteret stemme. Når du er ferdig med "genseren", klipper du bare opp og strikker på vrangbord/knappestolpe ol med utgangspunkt i den andre oppskriften. Tror det kommer til å gå fint jeg :)

  SvarSlett