11 februar 2014

Gaver som varmer

God kveld der ute!

Først og fremst vil jeg si takk til alle som titter innom, og for alle hyggelige kommentarer! Det varmer!

Da minstemann kom til verden fikk han utrolig mange fine gaver. Gavene som har varmet mest, fikk han av sin mormor og oldemor, som begge to tørket støv av strikkepinnene og satte i gang med å strikke babyjakker. Det er ikke noe som er så fint som å få hjemmelagde gaver. To nydelige jakker i deilig myk alpakka og babyull - disse har vi, og kommer til å bruke mye!
 Kjærlighet i hver maske 

Tusen takk!8 kommentarer:

 1. Så fine gaver:) Ingen babyklær er så fine som de hjemmelagde.

  SvarSlett
 2. Det varmer ekstra godt når det er hjemmelaget! Kjempefine jakker!

  SvarSlett
 3. Så nydelige plagg! Herlige duse farger og fine modeller. Koselig med familie som strikker:)

  SvarSlett
 4. Å, for noen herlige gaver! Nydelig flettejakke og den jakka som strikkes på tvers syns jeg bare er så klassisk og fin:-)

  SvarSlett
 5. Veldig fine strikkejakker! Hvilken farge og oppskrift har du brukt på den lysebrune jakken?
  Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristin! Takk for hyggelig kommentar! Den lysebrune/beige jakken er strikket i Sandnes Mini Alpakka, farge 3021. Jeg skal spørre mamma hvilken oppskrift hun har brukt - men ellers finnes det mange utgaver av denne jakken, bl.a. i Myk Start ("Jakke strikket i ett stykke") av May Langhelle.

   Slett
 6. Så mange fine gaver du strikker! Fine delikate farger til småtroll.

  Det er give away hos meg om du vil bli med ;)

  SvarSlett
 7. Kristine Tønnevold Davidsen9. november 2014 kl. 17:05

  Heia!! :-)
  Fant bloggen din via instagram, der jeg også følger deg, og jeg ser med en gang at her har jeg fått meg en ny storfavoritt i det o store bloggland. Du lager så utrolig mye fint og jeg har allerede fått et par ideer. Er tante til verdens beste lille solstråle på snart 6 mnd, og jeg falt bl.a. for den fine vesten i grått med mønster på bryst/mage og knapper på skuldrene som du har strikket til gutten din. Og da jeg gikk inn på oppskriften, så jeg at den var det noe kjent med. Og jo da, satt og så på oppskriften til den i et hefte jeg har så sent som nå denne helgen (7. - 9. nov 14). Min lille tanteprinsesse er som din gutt, lang og smal, så jeg prøver meg med ditt tips om 6 mnd med noen ekstra cm på lengden!! :-)

  Jakkene du viser frem her er begge nydelige, men jeg falt for luen.i det naturfargede settet. Gøy fasong på.den!! Den brune jakken likte jeg spesielt godt fargenyansen på, kjempe flott. Ig så knappene da. Jeg elsker knapper!! :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin helg den tiden som er igjen av den!! :-) ♡♡♡ Her i Bergen har det regnet noe sinsykt i dag, et typisk kose seg inne vær. Jeg har noen nye nøster jeg omsider har funnet de rette oppskriftene til, så gleder meg til å starte på de senere. Håper du har en fortreffelig søndag kveld , med masse deilig strikketøy!! :-)

  SvarSlett