29 mai 2014

En liten vest

Det er litt varierende hvor mye vi har brukt noe av de tingene jeg har strikket til minstemann. En av tingene som har blitt velidig mye brukt er en liten vest/slipover. Strikket i deilig, myk alpakka, og veldig praktisk å bruke. Han har brukt den mye i barnevogna, leking på kaldt hyttegulv osv. Han begynte å bruke den allerede i januar, og den passer fortsatt, hele fem måneder senere! Vi bruker den fortsatt i vogna på kjølige dager.

Vest/slipover str. 6 mdr
Garn: Drops alpakka, lysegrå

Oppskriften fandt jeg opprinnelig i et dansk ukeblad hjemme hos svigermor. Jeg har senere funnet den gretis på nettet - du finner den her! Det gikk med ca 80 g garn til str. 6 mnd med ekstra lengde. Jeg har gjort noen små justeringer - flettemønster på magen, og strikket helt glatt på ryggen. Og lagt på et par cm i lengden, da han er en lang og slank baby :)Ikke så lett å få lov til å ta bilde :)***
10 kommentarer:

 1. Riktig søt vest! Likte godt flettene på forstykket! Takk for link til oppskrift!

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempe fin vest. Er ikke lett å vite hva som blir brukt, noe blir gjerne brukt masse mens andreting nesten ikke blir sett på :-)

  SvarSlett
 3. Heisann
  Siden du var på besøk inne hos meg, måtte jeg se hvordan du hadde det her.
  En veldig koselig blogg du har!!!
  Svaret på spørsmålet ditt kunne du lest i innlegget mitt.....det står der.
  Men nr på fargene er 22 og 12. Der sier jeg også at jeg ikke husker hvilken som er hva, men det finner du nok ut av i garnbutikken, tenker jeg. Det ble en flott farge sammen.
  Ha en kjempefin dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde jeg oversett, syntes bare det stod grå og beige :) Men takk for svar! Det var en veldig fin kombinasjon!

   Slett
 4. Flott vest, flette mønstret var virkelig prikken over ien :)

  SvarSlett
 5. Herlig og praktisk vest!
  Din var mye finere enn originalen, flettene gjorde hele susen :)

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Kom over bloggen din i bloggrullen til en annen blogger og den er så fin og inspirerende:) Du lager såå masse fint! Blir fast leser jeg nå :)
  Nydelig vest <3
  Hilsen Susann :)

  SvarSlett
 7. Åh, så utrolig fin! Denne må jeg legge meg på minnet. Tusen takk for link til oppskrift og tips om tilpasninger :) fin lørdag til deg!

  SvarSlett
 8. Likte flettedetaljen du hadde lagt til på fronten. Og ja, vester er utrolig kjekt til babyer. Kjekke barselgaver er det og, de blir ofte så mye brukt (og så slipper man strikke ermer).

  SvarSlett