03 januar 2016

Strikkeåret 2015

Enda et år er forbi, og det er tid for en liten oppsummering på strikkefronten. Strikkeåret 2015 ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg, da jeg de første ni månedene av året nermest ikke kunne strikke på grunn av svangerskapskvalme. Til gjengjeld kom verdens fineste lillebror til verden i september, så alt er godt! I oktober slang jeg meg på oktoberutfordringen til Pickles, og fikk gjort ferdig en hel del fra strikkekurvens mørke dyp - dette ga mersmak, så jeg har egentlig bare fortsatt med å gjøre ferdig ufoer, ja helt til nå.

Dette er noe av det som ble ferdig (og ikke helt) i 2015 (ikke alt dette er påbegynt i 2015, men noe fra 14, og ja, til og med 13 (og kanskje 12....!))


Øverst fra venstre: Bellatunika, Hermann-genser, La-det-snø-lue og votter, Djævlehue med hulsnoninger, Nøstebarndress, Bella Blekksprut, Cozy and cute ullbukse, Rillejakke med hulsnoninger, stripeshorts fra Guttestrikkeboka.


Øverst fra venstre: Theogenser, Acnegenser, Jeg-vil-ha-stripete-nisselue, Marius-kofte, Midtsommerbabyteppe, ullbukse og lue fra Babystrik på pinde 3, Stripelue fra Guttestrikkeboka, og en påbegynt og omstrikket Ellen Christine kofte (ennå ikke ferdig dessverre)


Godt nyttår alle sammen! Jeg nyter å følge med på hva dere andre strikker på der ute, og gleder meg til å følge dere i 2016. Takk til alle som titter innom her, det setter jeg stor pris på. Jeg fortsetter en stund til med restekurv-strikking, og gleder meg til å ta fatt på nye prosjekter litt senere ut på våren. 

Godt nyttår!
***5 kommentarer:

 1. Så mye fint du har laget i år! Godt nytt strikkeår!

  SvarSlett
 2. Imponerende med så mange ferdige produkter på få måneder! Og så med baby i huset attpåtil! Jeg fikk strikka minimalt mens jentene våre var små.

  Godt nytt strikkeår, og kos deg med den lille!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Så mykje fint!! Eg også er imponert over alt du har fått ferdig på så kort tid. Eg var veldig flink til å gjera ferdig eitt og eitt prosjekt i starten av fjoråret, men dei siste månadane har det sklidd ut. Kjenner at eg må ta meg saman og gjera ferdig nokre ufoar no, for dei legg verkeleg ein dempar på strikkelysta.

  Gler meg til å følgja med på alt du strikkar i det nye året også! :-)

  SvarSlett
 4. Dyktige damen. Og så deilig å bli ferdig med så mange plagg. Fin fine plagg.

  SvarSlett
 5. Veldig, velig mye fint! Min favoritt er heldressen i flere fargenyanser, den var flott!

  SvarSlett