23 august 2016

Du store min, for en pause

Ja, og en lang pause ble det, både fra strikking pg blogging. Men sommeren har vært lang, mye ferie, mye kos, veldig lite strikking. Lillebror har plutselig blitt stor, og har begynt i barnehagen.

Priktrøje fra Babystrik på pinde 3 var en stor favoritt til storebror da han begynte i barnehagen. Nå som lillebror ikke er så liten lenger, har jeg funnet frem diverse strikkeplagg etter storebror, og, ja - noe av det trengte en liten oppfrisking og mindre (eller større) reparasjoner før det kunne bli tatt i bruk til lillebror. 

Her er Priktrøje ferdig reparert og klar til en ny runde barnehagestart. Godt jeg valgte å strikke i slitesterke Sisu fra Sandnesgarn! Jakken har også fått seg et par gode venner, disse kjempegode sokkene til små barneføtter. Oppskriften er fra Drops og du finner den gratis her
***3 kommentarer:

 1. Fin farge på prikkejakka. Det godt å kunne finne frem så fint arvetøy

  SvarSlett
 2. Kjekt med plagg som kan gå i arv. Og både jakken og sokkene blir gode å ha i barnehagen.

  SvarSlett
 3. Så gøy! Jeg har et barnebarn som har arva storebrors priktrøje til barnehagestart i høst. Kjempebra at klærne kan gå i arv. De små vokser jo så fort. Sokkene ser fine ut i fasongen. Skal sjekke den oppskrifta. Skal straks i gang med sokker til barn. Tusen takk!

  Ha en strålende torsdag!

  Klem

  SvarSlett