08 oktober 2015

Bli kvitt ufoene i strikkekurven - #ufoktober2015!

Pickles slår denne måneden et slag for strikkekurvens skam - UFOEN. Eller for min del - UFOENE. Jeg er fantastisk god til å starte på nye prosjekter, knapt så god til å fullføre hvis noe nytt og mer spennende dukker opp ikke blir helt som jeg hadde tenkt. Tenk så deilig å få ryddet ordentlig ut av strikkekurven, og faktisk bli ferdig med det som bare ligger der og samler støv!



Mitt første bidrag til #ufoktober er denne koften til storebror som jeg startet på i påsken. Den heter Ellen Christine kofte og oppskriften er fra Sandnes garn. Jeg har strikket i Sisu str. 4 år, men den ble mye smalere enn oppskriften (prøvelapp er jo noe tull), og derfor har den blitt liggende nederst i kurven over sommeren. Men nå skal den gjøres ferdig, lillebror kan jo vokse inn i den hvis den ikke passer til storebror.

Har du også noe liggende som bare aldri blir helt ferdig? Bli med da vel! Alt foregår på instagram, reglene er enkle - du finner mer info om det hele her! OG man kan vinne 50% på neste handel på Pickles.no :)

Heia, heia, heia!


***

2 kommentarer:

  1. Så fin den blir, kjekt å få den ferdig!

    SvarSlett
  2. Så mye fint du lager! Takk for koselig kommentar på bloggen min. Nå la jeg meg til som følger hos deg:-)

    SvarSlett