02 juni 2014

Prikk prikk prikk

Jeg er akkurat ferdig med denne søte jakken. Den har egentlig vært ferdig en stund, men manglet montering og knapper (det aller mest kjedelige ved å strikke!) Men nå er den altså ferdig, og mottaker har tatt den flittig i bruk. Jeg har strikket den i størrelse 6 mnd , med ekstra lengde på bolen, og den passer perfekt til minstemann på 7,5 mnd. 


Oppskriften heter Priktrøje, og er fra Babystrik på pinde 3 av Lene Holme Samsøe. Jeg har strikket den i rester av Sisu fra Sandnes Garn. I følge oppskriften skal man strikke frem og tilbake, men jeg har altså strikket rundt, sydd og klippet opp.


***

17 kommentarer:

 1. Den ble knallfin i svart og hvitt og fargekontrast! Superinspirerende! Jeg har en slik på pinnene, men det strandet pga fargevalget.

  SvarSlett
 2. Det var en herlig jakke, kjempefin :)

  SvarSlett
 3. Åh så inspirerende! Denne jakken likte jeg ikke når jeg først såg den men alle de fine fargevalgene også ditt gir jakken nytt liv :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg var også litt skeptisk da jeg så den første gang, men kom alltid tilbake til den da jeg skulle starte på noe nytt. Så jeg tenkte jeg ville prøve med noe garn jeg hadde liggende. :)

   Slett
 4. Kjempefin jakke! Likte utrolig godt fargevalget. Du har brukt farger som jeg ikke klarer å velge ut selv, jeg går alltid for de "klassiske" og litt mer kjedelige. Tøff!

  SvarSlett
 5. Den ble rålekker! Elsker fargene dine!

  SvarSlett
 6. Nydelige farger til denne jakken. Jeg har heller ikke klart å bli helt fortrolig med designet, men i disse fargene kom den til heder og verdighet! (Fikk nesten lyst på en til meg selv...)

  SvarSlett
 7. Den jakken var jo bare kjempefin!

  SvarSlett
 8. Så utrolig fin den er, og en nydelig fargekombinasjon du har valgt! Har hatt denne på lista kjempelenge... Ble inspirert nå :)

  SvarSlett
 9. Kjempefin jakke, artig mønster og fin fargekombinasjon!
  Ha ei fin pinsehelg! :-)

  SvarSlett
 10. så flott jakke du har strikket! Prinsessa her i huset ønsker seg også en jakke, får se når den kommer på pinnene! God helg til deg!

  SvarSlett
 11. Denne har stått på strikkelisten min lenge. Utrolig flott fargekombo du har valgt!!

  SvarSlett
 12. Herlig! Må da være den fineste varianten jeg har sett!:) Takk for inspirasjonen!:)

  SvarSlett
 13. Så fin jakke! Denne fikk jeg lyst til å strikke til sønnen min:)

  SvarSlett
 14. Åh, den var utrolig fin! Legger den på inspirasjonsminnet! :)

  SvarSlett
 15. Kjempefint fargevalg! Litt morsomt å lese at det er flere enn jeg som ikke falt helt for den fra starten, men jeg begynner også å like den - det fine med den er nettopp mulighetene for fargesammensetninger synes jeg.

  SvarSlett