16 juni 2014

Sommergarderobe

Først og fremst TUSEN TAKK for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Det er så hyggelig at det er andre der ute som titter innom, og som faktisk tar seg tid til å legge igjen en kommentar. Det varmer!

Nå har sommeren kommet for fullt her i Danmark, og garderderoben til minstemann har derfor vært under oppgradering. Siste nye er en liten shorts fra Den store guttestrikkeboka.Oppskriften heter Knebukser til alle mann - og det er babyshortsen i str. 6 mnd. jeg har strikket. De sitter perfekt på minstemann på 8 mnd. (han er en lang og tynn en). Jeg har brukt akkurat 50 g Sandnes Mini Duett (50/50 ull/bomull) i en dus brunfarge (tror det er en av de utgåtte fargene). Jeg synes den passer fint både til kortermet og langermet body - og når det virkelig er varmt - uten noe under.


Jeg har justert litt på vrangborden, da den så ut til å bli veldig stram rundt lårene. I stedet for å strikke to og to sammen, har jeg strikket 1 r, 2 sm hele runden. Har ikke oversikt over hvor mange masker det ble, men størrelsen passet ihvertfall veldig fint rundt lårene :)
***


 


4 kommentarer:

 1. Så fin! Disse shortsene virker for å være noen veldig anvendelige plagg :)

  SvarSlett
 2. Kul liten shorts! Det spørs om jeg må strikke en jeg også. Boka har jeg og en to-åring og en nyfødt å strikke til. Ikke mangler jeg garn heller.

  Fortsatt fin mandag fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Så nydelig shorts! En blå variant har akkurat kommet av pinnene mine og ser ut til å bli en sommerfavoritt:)

  SvarSlett
 4. Så søt shorts!:) Ttor snart jeg må strikke en også! Prikkejakken i innlegget under er jo bare såååå nydelig♡ Kommer liksom ikke over den.....

  SvarSlett