31 juli 2014

Symbioseprosjekt - en oppdatering

For ca. akkurat et halvt år siden staret jeg på et nytt - og for meg - et STORT prosjekt. En Mariusjakke til meg selv! Ikke nok med at jeg bega meg selv ut i et stort prosjekt, jeg ville også gjøre det ekstra vanskelig for meg selv ved å blande to prosjekter. Joda, det var bare å holde tunga rett i munnen, og telle riktig.

Jeg kjenner jo meg selv godt, og visste at det ville ta laaaaang tid med dette prosjektet, og at jeg sannsynligvis ville legge det i glemme- kurven etter ganske kort tid. Så sakt, så gjort. Der har det ligget i et halvt år og samlet støv, og da jeg ville ta det med på sommerferie fordi jeg tenkte det var det perfekte strikke-i-bilen-prosjektet, husket jeg nermest ikke hvilke to oppskrifter jeg hadde slått sammen, eller hvilke størrelser jeg hadde gåtti gang med.

Så etter en hel masse telling, måling og grubling, kom jeg i gang med det ene ermet. Bolen var jo ferdig for lenge siden. Så med fare for at dere erfarne voksen-Marius-strikkere der ute ler litt av meg: One sleeve down - one to go!1 kommentar: