24 juni 2015

Strikkepause og lite sommervær


I vinter kjøpte jeg noen nøster av Pickles Summer Wool i nydelige blåtoner med tanke på å strikke noe som minstemann kunne bruke til sommeren. Nå er sommeren her og nøstene ligger fortsatt ubrukte i strikkekurven. Grunnen til det er delvist at minstemann skal bli storebror i september! (og akkurat som sist, så er graviditet og strikking dessverre ikke noen god kombinasjon for meg). Dessuten er det jo snart juli, men sommerværet ser ikke ut til å komme til disse kanter, så de få sommerplaggene jeg har strikket, ligger og samler støv i en skuff. Ikke noen stor motivasjon for å strikke flere sommerplagg.Tross graviditet og dårlig vær har jeg funnet frem strikkepinnene igjen (den verste kvalmen har heldigvis gitt seg), og jeg planlegger litt strikking over sommeren. Er det noen som har erfaring med Pickles Summer Wool, og evt. har forslag til hva disse nøstene med sommerull kan bli til? 
Tar også gjerne imot forslag til babystrikk!

***

3 kommentarer:

 1. Ikke så greit det der når mann blir kvalm av strikkingen....
  Kjenner ikke til den omtalte ulla men drister meg likevell å komme med et forslag eller to.
  * jakke i striper av de tre fargene
  * lue, votter og sokker
  * body/trøye
  * vest
  Lykke til med "rugingen" gjennom sommeren, spennende med ny baby!

  SvarSlett
 2. Jeg strikket en vest til datteren min i summer wool - og den ble fort nuppete og "slarkete". Ville derfor ikke brukt garnet til plagg som trenger å være slitesterke - bodyer, rompere o.l.

  SvarSlett
 3. Ser jeg har gått glipp av litt gjennom bloggtørken min! Gratulerer så mye med baby på vei og masse lykke til med innspurten! Så spennende:)

  SvarSlett