12 september 2015

Langt-om-lenge-teppe

Midtsommer babyteppet, eller mere passende langt-om-lenge-teppet er endelig ferdig! Jeg begynte på dette teppet da jeg var gravid med lille M, og tidlig i vår ble det endelig ferdig. Det er et rent bomullsteppe, som har blitt utrolig mye brukt i sommer. Hadde jeg visst hvor mye vi kom til å bruke det, hadde jeg satt opp farta og ikke latt det ligge så lenge :)Oppskriften kommer fra Pickles, og ligger gratis på bloggen deres. Det er strikket i vevstrikk, som ser mye vanskeligere ut enn det i virkeligheten er. Jeg har valgt å bruke Drops Paris, ett nøste i hver farge, samt et litt tynnere hvitt bomullsgarn (som jeg ikke husker hvor kommer fra). Jeg la opp 99 masker etter tips fra flere bloggere om at resultatet ellers ville bli litt smalt.Nå som det endelig er ferdig, og det har blitt brukt så mye, frister det veldig å begynne på et teppet til lillesøster eller lillebror også. Men jeg tror at jeg må ferdigstille en del andre småting før babyen kommer, før jeg kan begynne på et nytt stort prosjekt. Og hvis jeg venter så kan jeg jo velge ikke så nøytrale farger denne gangen :)
God helg der ute!
***

6 kommentarer:

 1. Nydelig teppe, det så veldig godt og mykt ut :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Alltid kjekt å komme i mål og få tatt ting i bruk.

  Fortsatt god helg fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Dette var et vakkert teppe, det er så stilig med vevstrikk! Jeg er akkurat ferdig med et teppe til babyen pluss hentesett så nå er det storebror som skal få litt praktiske barnehageplagg

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint det ble! Skjønner at du har lyst til å velge "kjønnede" farger, men det var ikke så aller verst i nøytrale farger heller ;)

  SvarSlett