23 september 2016

Sokker med striper..

Du vet den følelsen når man har festet de siste trådene, presset og vasket plagget du har strikket på de siste ukene..? Det tok LITT lengere tid enn forventet, du måtte strikke det ene ermet to ganger fordi noe ble feil. Halsåpningen ble tydeligvis for trang fordi treåringen hylte da du prøvde den på han første gangen: "STOPP, mamma! Den sitter faaaast!" Men nå er den endelig ferdig, halsåpning, ermer og alt. Du venter spent på at treåringen skal komme hjem fra barnehagen så du kan prøve den fiine genseren på han. Den sitter som støpt forventer du... Men..


Gutten tar en rask titt på genseren og sier: "Mamma, jeg vil ha sokker! Med striper. Kan du lage sokker med striper, mamma? Væ så sill?" Genseren sitter faktisk som støpt, hodet sitter ikke fast, ermene er lange nok og ikke for vide. Du kysser han på pannen og sier "Selvfølgelig kan jeg lage sokker med striper til deg, vennen min", mens du i all hemmelighet tenker at du er veldig fornøyd med genseren. Og han blir så fornøyd med tanken om å få stripete sokker som mamma har laget, at han glemmer at han har på seg genseren som satt faaaaast, og sykler avgårde uten å ta den av seg. 

Så snur han seg og sier "Mamma, denne genseren er varm. Ikke kald". 💙***

4 kommentarer:

 1. Nydelig genser😊. Hiv deg rundt å strikk sokker, når bestillingene kommer, iler vi til😉. God helg😊

  SvarSlett
 2. Åååh, så koselig! Og kjempefin genser:)

  SvarSlett
 3. De er herlige de barna! Nå må du nok strikke stripete sokker i full fart;) Knallfin genser! Så deilig følelse når noe blir helt perfekt:)

  SvarSlett
 4. Så fin genser! Du er god :) Hvor finner en denne oppskriften?

  SvarSlett